Jesteśmy firmą, która powstała z pasji. I nie była to wyłącznie pasja do gotowania, a przede wszystkim do tworzenia czegoś z niczego. I tak oto w listopadzie 2018 powstał lokal o dumnej nazwie Piwniczanka, która ściśle związana jest z miejscem, w którym funkcjonuje, czyli w podpiwniczeniach budynku przy ulicy Żeromskiego 15. Początki nie były łatwe. Zdewastowany i zapuszczony lokal należało pierw doprowadzić do ładu. Prace trwały kilka miesięcy niestety przy znikomym nakładzie finansowym, ale przy udziale olbrzymiej determinacji i pracy rąk własnych udało się. Wyremontowane i od podstaw wyposażone kuchnia i zaplecza kuchenne, a także wyremontowane dwie sale ruszyły, podbijając rynek gastro w Trzciance. Dziś, zorientowani na nieustanny rozwój, z dumą możemy poszczycić się codziennym przygotowywaniem blisko 600 porcji samych tylko obiadów. To dzięki wytężonej pracy całego zespołu udało się stworzyć firmę, a dzięki zaufaniu naszych klientów rozwijać ją każdego dnia.
Wszystko w myśl naszego motta:„Our kitchen: good food, good friends, good memories”
„Nasza kuchnia: dobre jedzenie, dobrzy przyjaciele, dobre wspomnienia”